Béres Balázs

klinikai szakpszichológus jelölt

Hiszem, hogy mindenki saját sorsának kovácsa – ebben a kihívásokkal és szépségekkel teli folyamatban való szakszerű segítségnyújtást tekintem hivatásomnak.
Pszichodinamikus szemléletben dolgozom, kiemelkedő hangsúlyt fektetve a kliens és pszichológus közötti kapcsolatra, amely véleményem szerint minden gyümölcsöző közös munka alapja. Fontosnak tartom a nehézségek mélyenszántó megértését és alapos kezelését, melyhez igény szerint immaginatív és szuggesztív technikák alkalmazására is támaszkodom. Módszerspecifikus tanulmányaimat a Magyar Hipnózis Egyesület keretein belül végzem 2015 óta. Jelenleg klinikai szakképzésemet folytatom a Pécsi Tudományegyetemen.

Az alábbi problémák esetén fordulhat hozzám: önismereti kérdések, stressz kezelés, párkapcsolati és családi nehézségek, szorongásos zavarok, hangulati ingadozás.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció