Béres Balázs

klinikai szakpszichológus jelölt

Hiszem, hogy mindenki saját sorsának kovácsa – ebben a kihívásokkal és szépségekkel teli folyamatban igyekszem segítséget nyújtani pszichológusként.

Pszichodinamikus szemléletben dolgozom, kiemelt hangsúlyt fektetve a kliens és a pszichológus közötti kapcsolatra. Fontosnak tartom a nehézségek mélyenszántó feltárását és megértését, illetve a személyre szabott megoldások és alternatívák megtalálását.

2017 óta dolgozom a Magyar Honvédség alkalmazásában, ahol munkám során az aktív állomány pszichológiai gondozását végzem, illetve prevenciós előadásokat és tréningeket tartok. Jelenleg klinikai szakképzésemet folytatom a Pécsi Tudományegyetemen, módszerspecifikus tanulmányaimat a Magyar Hipnózis Egyesületnél végzem.

Az alábbi problémák esetén fordulhat hozzám: önismereti kérdések, indulatkezelési- és érzelemszabályozási nehézségek, hangulati ingadozás, párkapcsolati és családi problémák, stressz kezelés és szorongásos panaszok.

.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció