Lenhardt Anita

pszichológus, képzésben lévő családterapeuta, közgazdász, a Soulwell Pszichológiai Magánrendelő ügyvezetője

Az élet mindannyiunk számára tartogat nehéz helyzeteket, amelyeket erőn felülinek élünk meg, nem találunk könnyen kiutat, megoldást, vagy csak támogatásra van szükségünk. Ilyenkor a leghatékonyabb szakember segítséget kérni, aki kívülállóként, szaktudását és élettapasztalatait is felhasználva képes segíteni a jó megoldások megtalálásában, a szenvedés enyhítésében.

Pszichológus végzettséget gyerekeim születése után Budapesten, a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem. Záróvizsga előtt állok a Magyar Családterápiás Egyesület család- és párterapeuta képzésén. Önismeretet analitikusan orientált pszichoterapeutánál, családterápiás keretben, hipnózisban és autogén tréningben szereztem. Rendszerszemléletben gondolkodom, amelynek segítségével az egyéni nehézségeket, elakadásokat is mindig törekszem tágabb kontextusba helyezve értelmezni.

Pszichológus diplomáim megszerzése előtt közgazdászként végeztem, több, mint húsz évig dolgoztam kommunikációs területen és vezettem saját céget is, ahol sokat tanultam az emberek működéséről, gondolkodásáról, érzelmi világáról.

Két kamaszkorú gyermekem van, mozaikcsaládban élek. Szabadidőmben szívesen járok színházba, futok, jógázok, olvasok és rendszerdráma csoportba járok.

Az alábbi problémákkal fordulhat hozzám:

  • egyéni-, párkapcsolati- és családi krízishelyzetek és nehézségek
  • stresszkezelés, kiégés
  • életvezetési problémák
  • önismereti kérdések
  • pályaválasztás, pályamódosítás

Angol nyelven is vállalok klienseket.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció