Lenhardt Anita

tanácsadó szakpszichológus jelölt, családterapeuta, CBT konzultáns jelölt, közgazdász, a Soulwell Pszichológiai Magánrendelő ügyvezetője

Pszichológus végzettségemet Budapesten, a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem, családterapeuta címet pedig a Magyar Családterápiás Egyesületben. Jelenleg az ELTE tanácsadó szakpszichológus képzésének hallgatója vagyok, emellett a VIKOTE (Kognitív és Sématerápiás Központ) CBT konzultáns képzésén kognitív viselkedésterápiát tanulok. Önismeretet analitikusan orientált pszichoterápiában, családterápiás keretben, hipnózisban és autogén tréningben szereztem.

Rendszerszemléletben gondolkodom, az egyéni nehézségeket, elakadásokat is törekszem tágabb kontextusba helyezve értelmezni.

Korábbi végzettségem közgazdász. Több, mint húsz éves kommunikációs területen és cégvezetésben szerzett tapasztalattal rendelkezem.

Két kamaszkorú gyermekem van, mozaikcsaládban élek, szívesen és sokat járok színházba.

Az alábbi problémákkal fordulhat hozzám:

  • egyéni-, párkapcsolati- és családi krízishelyzetek és nehézségek
  • stresszkezelés, kiégés
  • életvezetési problémák
  • önismereti kérdések
  • pályaválasztás, pályamódosítás

Angol nyelven is vállalok klienseket.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció