Lenhardt Anita

tanácsadó szakpszichológus jelölt, család és párterapeuta, CBT konzultáns jelölt, közgazdász, a Soulwell Pszichológiai Magánrendelő ügyvezetője

Pszichológus végzettséget Budapesten, a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem, családterapeuta címet pedig a Magyar Családterápiás Egyesületben. Jelenleg az ELTE tanácsadó szakpszichológus képzésének hallgatója vagyok, emellett a VIKOTE (Kognitív és Sématerápiás Központ) CBT konzultáns képzésén kognitív viselkedésterápiát tanulok. Önismeretet analitikusan orientált pszichoterápiában, családterápiás keretben, hipnózisban és autogén tréningben szereztem. Rendszerszemléletben gondolkodom, az egyéni nehézségeket, elakadásokat is törekszem tágabb kontextusban értelmezni.

Közgadászként több mint 20 éves kommunikációs és cégvezetési területen szerzett munkatapasztalattal rendelkezem. 52 éves vagyok, mozaikcsaládban élek második férjemmel és kamasz gyerekeinkkel.

Az alábbi problémákkal fordulhat hozzám:

  • egyéni-, párkapcsolati- és családi krízishelyzetek és nehézségek
  • stresszkezelés, kiégés
  • életvezetési problémák
  • önismereti kérdések
  • pályaválasztás, pályamódosítás

Angol nyelven is vállalok klienseket.

Munkatársaink

Pszichológusaink szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények a klinikai szakpszichológusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, a tanácsadó szakpszichológusok pedig az életvezetési és krízishelyzetekben nyújtanak professzionális segítséget. A magas minőségű szakmai magasan képzett szupervízoraink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőinkben összesen nyolc szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi, a tanácsadó szakpszichológia pedig az egészséges populáció mentálhigiénés ellátását helyezi fókuszba. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelések biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha klienseink állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció