Mogyorósi Zsuzsanna pszichológus

Mogyorósi Zsuzsanna

fejlesztő-differenciáló szakos gyógypedagógiai fejlesztőpedagógus, óvodapedagógus, általános iskolai pedagógia szakos tanító, gyógytestnevelő, alapozó mozgásfejlesztő

Mogyorósi Zsuzsanna vagyok, fejlesztő-differenciáló szakos gyógypedagógiai- fejlesztőpedagógus, óvodapedagógus, általános iskolai pedagógia szakos tanító, gyógytestnevelő, Alapozó mozgásfejlesztő végzettséggel rendelkezem.

A Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat munkatársaként az elmúlt 13 évben rengeteg szakmai tapasztalatot tudtam szerezni az óvodás, kisiskolás, illetve a középiskolás gyermekek/tanulók differenciáló vizsgálata és fejlesztése terén. Lehetőségem nyílt széleskörű vizsgálóeljárások megismerésére, alkalmazására.

Munkám során a folyamatos önképzést nélkülözhetetlennek tartom, hiszen az ezáltal szerzett ismeretanyag nyújt segítséget a vizsgálatok során felmerülő problémák feltárásában, a megfelelő diagnosztizálásban, illetve a leghatásosabb fejlesztési irányzat meghatározásában. Jelenleg az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar Szakértői Bizottsági Komplex tevékenység szakvizsgás képzésében veszek részt.

A FPSZ-nél végzett munkám során a szakértői tevékenység a meghatározó, amely az óvodáskorú gyermekek képesség vizsgálatára, az iskolába lépéshez szükségek képességek feltárására, az általános iskolás- középiskolás, illetve felnőttképzésben résztvevő fiatal felnőttek/tanulók tanulási nehézség vizsgálatára és a multilingvális nyelvezet vizsgálatára fókuszál.

A vizsgálat és a fejlesztés során a családokkal kialakított együttműködést nélkülözhetetlennek tartom a sikeres eredmény elérése céljából. A vizsgálatok során nemcsak szakértőként, fejlesztőként, hanem három gyerekes édesanyaként is támogatom a hozzám érkező klienseket, családokat.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció