Miszlang Zsófia

pszichológus, képzésben lévő családterapeuta

20 éve foglalkozom gyerekekkel. Korábban 10 évig óvónőként dolgoztam, mely idő alatt sokat tapasztaltam gyerekekről, szülőkről és családokról. Motoszkálni kezdett azonban bennem az érzés, hogy szeretnék hatékonyabb segítséget nyújtani nekik nehézségeik leküzdésében, ezért 2006-ban pszichopedagógus-gyógypedagógus, 2017-ben pszichológus végzettséget szereztem. Jelenleg iskolapszichológusként dolgozom, így lehetőségem nyílik az óvodás korosztály után, a kisiskolás-és serdülőkorú gyerekekkel is foglalkozni.

A gyermekekkel folytatott munkám során mindig azt tapasztalom, hogy egy rendszer részeként érdemes vizsgálni az egyén nehézségeit, mert azok nem emelhetők ki a közvetlen- családi – vagy tágabb környezeti kontextusból, hiszen kölcsönösen hatnak egymásra. A hatékony segítség kulcsát így én a rendszerszemléletben találtam meg. 2016 óta képződöm a Magyar Családterápiás Egyesületnél, mely idő alatt közelebb kerültem a felnőttekkel való munkához is, ami számomra egy új, izgalmas ajtót nyitott ki. Az életünk során megannyi új élethelyzettel, új szereppel, és krízissel találkozunk, melyeket nem kerülhetünk el, meg kell küzdenünk vele, azonban ez mindig együtt jár a fejlődés lehetőségével is. Hiszem, hogy mindenki megtalálhatja azt a kulcsot, amivel legyőzhetőek a nehézségek és az életük harmonikusabbá válhat.

Képzésben levő családterapeutaként abban igyekszem segíteni a családokat és párokat, hogy megtalálhassák a megfelelő utat ehhez a változáshoz.

Családi és párkapcsolati problémákkal fordulhatnak hozzám.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció