Kovács Balázs pszichológus neurofeedback tréner

Kovács Balázs

pszichológus, neurofeedback tréner

Pszichológusi diplomámat Debrecenben szereztem. Még egyetemi hallgatóként kezdtem el iskolapszichológusként dolgozni, és összesen közel négy évig tevékenykedtem iskolákban. Ezzel párhuzamosan tanácsadóként számos projektben vettem részt a szociális szférában. Az egyéni és csoportos foglalkozásoktól kezdve a pályaválasztási tanácsadásokig sokféle feladathoz volt szerencsém ezekben az években. Az egyik fő törekvésem pályafutásom első szakaszában a széles látókör kialakítása és az önismeret fejlesztése volt. Ezt követően egy rövid angliai kitérő után kezdtem el céges karrieremet. 14 évig dolgoztam a HR területén, 8 évig managerként. Ezekben az években munkajogi szakokleveles tanácsadói és NLP mester képesítést szereztem.

Jelenleg neurofeedback tréningezéssel és HR ismeretek oktatásával foglalkozom. Főbb érdeklődési területeim: szervezetlélektan, pozitív pszichológia, meditáció, relaxáció, NLP, a neurofeedback használata ADHD-ban (figyelemzavar) és a csúcsteljesítmény növelésében.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció