Szánthó Tünde

klinikai szakpszichológus, alapozó terapeuta

2016-ban a Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem okleveles pszichológusként, majd a Pécsi Tudományegyetemen gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológus végzettséget szereztem.

2016 óta foglalkozom gyermekek, serdülők és családjaik megsegítésével. A Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálatban eltöltött éveim során megismertem a családokat és más közösségeket (bölcsőde, óvoda, iskola) érintő legkülönbözőbb nehézségeket, mind a gyerekek, mind a felnőttek szempontjából. A szakszolgálati munka sokszínűsége lehetőséget ad arra, hogy a legkisebbektől (0-3 éves korig, korai fejlesztés keretében), egészen fiatal felnőtt korig foglalkozzak a gyermekeket, fiatalokat és családjukat érintő nehézségekkel. Az óvodás és kisiskolás korosztálynak alapozó mozgásterápiát is tartok a tanulási nehézségek megelőzése/enyhítése érdekében.

Szakmai fejlődésem érdekében elengedhetetlennek tartom a folyamatos önismereti munkát, szupervíziót és szakmai továbbképzéseken való részvételt.

 

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció