Dr. Szentiványi Dóra

klinikai szakpszichológus jelölt, egyetemi adjunktus

Szentiványi Dóra vagyok, klinikai szakpszichológus jelölt és egyetemi adjunktus az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán. Különösen fontosnak tartom a munkám során, hogy a legfrissebb elméleteket a gyakorlatban is alkalmazzuk, emiatt kutatásaim során is klinikai kérdéseket dolgozunk fel, illetve publikációkat is gyermekpszichológiai, gyermekpszichiátriai témában közlünk magyar és angol nyelven. Elengedhetetlennek tartom az önismeretet és a folyamatos tanulást, hogy a klienseknek a legjobb színvonalú szolgáltatást nyújtsam, emiatt képzésekben a hallgatói oldalon is részt veszek, hogy folyamatosan új technikákat sajátítsak el. A Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat munkatársa vagyok több éve, így gyakorlatot szereztem a 3-18 éves gyermekek vizsgálatában és terápiás ellátásában is. A kognitív viselkedésterápiás és személyközpontú módszerek állnak hozzám közel, a munkám során ezek eszköztárát alkalmazom első sorban. Utóbbiban a személyközpontú tanácsadó képesítést szereztem, így a felnőttekkel is szívesen dolgozom életvezetési problémáikon.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció