Léber Krisztina

klinikai szakpszichológus jelölt, integratív gyermekterapeuta jelölt

Léber Krisztina vagyok, gyermek –és ifjúsági klinikai szakpszichológus jelölt és integratív gyermekterapeuta jelölt. Hiszem, hogy a gyerekek a jövőnk; az esetleges elakadásukban kapott segítséggel képesek a világ megváltoztatására is.

Pedagógiai Szakszolgálatban gyerekekkel és fiatal felnőttekkel foglalkozom, akikkel diagnosztikai és terápiás munkát végzek. Sokféle elakadással találkoztam munkám során, ami a családok, szülők, gyermekek mindennapjait megnehezítette. Úgy gondolom, hogy a biztonságos terápiás tér megteremtése és az empátiás figyelem az alapjaiban tudja segíteni a klienseket élethelyzetük megértésében, így erre minden esetben hangsúlyt fektetek.

Dinamikus és integratív szemléletben gondolkozom, a terápiás módszeremet mindig a kliens szükségleteire szabottan választom ki. Szívesen használom a játékterápiát, a művészetterápiát, különböző relaxációs technikákat és a meseterápiát is. Meggyőződésem, hogy a gyermek legnagyobb szakértője a szülő; így a szülők aktív részvételével, velük szorosan együttműködve, közös erőfeszítéssel szoktam dolgozni a tényleges változás eléréséért.

Számomra fontos a szakmai hitelesség és fejlődés, szeretek továbbképzéseken részt venni. A pszichológus diplomám megszerzése után a pécsi klinikai szakképzés hallgatója lettem. Emellett a Makomp Egyesület integratív gyermekterapeuta képzését végzem és pszichodráma önismereten veszek részt.

Mivel tudnak hozzám fordulni?

Gyerekek: Nevelési problémák, szorongás, beilleszkedési és szociális nehézségek, családi kapcsolatok nehézségei, önértékelési nehézségek, önbizalom
Felnőttek: Önismereti kérdések, nevelési tanácsadás

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció