Hernádi Judit

pszichológus, tanácsadó szakpszichológus jelölt, képzésben lévő családterapeuta

Hernádi Judit vagyok, a Debreceni Egyetemen végeztem pszichológusként. Jelenleg az ELTE tanácsadó szakpszichológus képzésén tanulok, emellett a Magyar Családterápiás Egyesület Pár-és családterapeuta képzésén is részt veszek.

Pszichológusi munkám során nagy hangsúlyt fektetek a mentális és lelki egészség megőrzésére, az életben való elakadások okának feltárására, és az önismeret elmélyítésére. Fontos számomra, hogy érzelmileg biztonságos, megértő és elfogadó közeget biztosítsak a hozzám forduló klienseknek, támogatva őket a személyes jóllétükön alapuló harmonikus életvezetés megteremtésében.

Az emberi kapcsolatok erejébe vetett hittel, a relaxáció, a rendszerszemléletű családterápiás gondolkodás, valamint a meseterápia eszköztárát felhasználva támogatom klienseimet abban, hogy életszerepeiket az általuk vágyott minőségben tudják megélni.

Az alábbi élethelyzetek kezelésében tudom támogatni:

  • szülési trauma feldolgozása
  • gyermekágyi depressziós hangulat kezelése
  • elakadás különböző életszakaszokban
  • önismeret mélyítése
  • stresszel való megküzdés
  • kiégés megelőzése
  • családi és párkapcsolati konfliktusok kezelése
  • munkahelyi mentális egészségmegőrzés

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció