Szombathelyi Réka

tanácsadó szakpszichológus, képzésben lévő családterapeuta

Megoldásfókuszú, integratív és rendszerszemléletű megközelítésben dolgozom szupervízió mellett. Klienseim számára mindig olyan elfogadó és biztonságos környezetet igyekszem megteremteni, mely során feltárhatóvá válnak mindazok a tényezők, melyek segítenek a változásban és az önmegismerésen keresztül külső, belső erőforrásokra építve lehetővé válik a személyes fejlődés. Emellett legjobb tudásom szerint a Katathym Imaginatív Pszichoterápia (KIP) módszer által igyekszem hozzásegíteni a klienseket tudattalan erőforrásaik eléréséhez, illetve, hogy a nem tudatos tapasztalati mintáik megélésével és alkalmazásával leküzdhessék aktuálisan megjelenő nehézségeiket.

Közel két évig dolgoztam HR területen, mely során tapasztalatot szereztem a toborzás-kiválasztásban, az interjúztatásban és tréningek szervezésében, tartásában. 2018 óta pszichológusként dolgozom a HÍD Szociális, Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központnál Budakeszin.

Az alábbi témakörökkel kereshet bizalommal: életvezetési nehézségek, kommunikációs problémák, pályaválasztási és pályaváltási nehézségek, karrier tanácsadás, munkahelyi problémák, kiégés, társas kapcsolati konfliktusok, önismeret, stresszkezelés, krízisintervenció, gyász feldolgozás

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció