Jánosi Zoltán pszichológus

Jánosi Zoltán

tanácsadó szakpszichológus j., autogén tréning gyakorlatvezető, kognitív viselkedésterápiás konzultáns j.

Jánosi Zoltán vagyok, okleveles pszichológus és közgazdász. A pszichológus mesterképzést a Szegedi Tudományegyetemen kognitív- és neuropszichológia szakirányon végeztem, a szakmai gyakorlatomat a Semmelweis Egyetem Neurológiai Klinikáján folytattam. Jelenleg magánrendelésben fogadok klienseket, valamint a Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület (VIKOTE) munkáját támogatom önkéntes rendelés formában.

A klienseimmel integratív szemléletben dolgozom, adott esetben több eszközrendszer használatával, ugyanakkor – az aktuális probléma függvényében – preferálom a kognitív viselkedésterápiát (CBT), mint a leginkább bizonyítékokon alapuló (ún. „evidence based”) módszertant. A pszichológusi konzultációk során kiemelt hangsúlyt fektetek a pszichoedukációra is, annak érdekében, hogy a klienseim a konzultációs sorozat végén a saját maguk terapeutájává váljanak.

Milyen problémák esetén tudnak hozzám fordulni?

Önismeret fejlesztés, önértékelési problémák, életvezetési elakadások, stresszkezelés, teljesítményszorongás, egzisztenciális szorongás

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció