Drótos Gergely

pszichológus, neurofeedback tréner

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Pszichológia szakán végeztem, ezt követően három éven át voltam a Szegedi Tudományegyetem Pszichiátriai Klinikájának PhD hallgatója, majd két éven át az MTA-TTK Agyi Képalkotó Központ tudományos segédmunkatársa. Két évig oktattam a Szegedi Tudományegyetem Pszichológia szakán a Kognitív Tanszék munkatársaként.

Jelenleg neurofeedbackkel és a mesterséges intelligencia orvoslásban való alkalmazásával foglalkozom, kutatásokban veszek részt, az előzetes felméréseket és a tréningeket végzem, valamint folyamatosan fejlesztem a Brain Activity által használt szoftvert. Főbb érdeklődési területeim: öregedéssel, enyhe kognitív zavarral és demenciával járó kognitív változások vizsgálata, a neurofeedback használata ADHD-ban (figyelemzavar) és a csúcsteljesítmény növelésében. Tudásom gyakorlati hasznosításának érdekében elvégeztem a SOTE által akkreditált neurofeedback tréner képzést.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció