Hann Péter pszichológus

Hann Péter

tréner, coach, képzésben lévő családi tanácsadó

Régóta sok és sokféle kérdés foglalkoztat, az a közös bennük, hogy mindegyik azt feszegeti, mitől leszünk elégedettek önmagunkkal, családunkkal, környezetünkkel, munkánkkal.

És már annak is jóideje, hogy egyéneknek, csoportoknak, szervezeteknek törekszem segíteni, abban hogy fejlődjenek, gyarapodjanak, végső soron, hogy ne csak egy-egy pillanatban, hanem hosszabb távon is elégedettek legyenek az életben. Esetleg boldogok.

Ez foglalkoztatott, amikor –talán még hályogkovács módjára – olvasótábort vezettem középiskolásoknak, amikor osztályfőnök voltam, és ez foglalkoztat – immár tudatosabban, sokféle módszert ismerve – most is: trénerként, coachként, mentorként és képzésben lévő családi tanácsadóként.

Ez a munka sok meglepetést hozott, számtalan örömteli felismerés mellett voltak megrendítő és nehéz pillanatok is. Szakmailag ez a folyamat tett azzá, ami vagyok.

A családokat és a párokat azon az úton szeretném segíteni, amely az ön- és társismeret mélyülésén keresztül az elégedettségig vezet.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció