Dr. Kaló Zsuzsa

tanácsadó szakpszichológus, egyetemi docens

Dr. Kaló Zsuzsa vagyok, egyetemi docens az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Pszichológiai Intézetében. Kutatási témám az addiktív viselkedések, számos publikációm jelent meg angol és magyar nyelven, például 2020-ban a „Bevezetés a szerhasználó nők világába” című kötet. Hiszek abban, hogy a kutatás és a gyakorlat szoros kapcsolatban áll egymással a pszichológiai szakmában, ezért mindkettő fontos számomra.

Az addiktív viselkedések tanulmányozása során az emberi viselkedésváltozás olyan univerzális jellemzőit ismertem meg, amely a tanácsadásban leggyakrabban megfogalmazott cél. Ugyanakkor néha a megfogalmazás a legnehezebb, szavakká formálni a célokat, motivációt, azt, hogy mitől lenne tényleg jobban a kliens.

A pszichológiai tanácsadási folyamatban az elméletek szilárd talaján állva tudok hatékony eszközöket alkalmazni, de a terápiás kapcsolatban a közös munkánk a megfogalmazás és a feltárás.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció