Radics Bernadett pszichológus

Lázárné Radics Bernadett

tanácsadó szakpszichológus, képzésben lévő családterapeuta

2009-ben diplomáztam az ELTE PPK pszichológia szakán, majd szakirányú továbbképzésben tanácsadó szakpszichológus képzettséget szereztem. 2018-ban elvégeztem a Magyar Családterápiás Egyesület Családterapiás elméleti és módszertani tanfolyamát.

Már az egyetem alatt vezettem drogprevenciós és pályaválasztási foglalkozásokat középiskolákban, emellett egy alapítványnál halmozottan hátrányos helyzetű fiatalok segítésével foglalkoztam. Dolgoztam óvoda- majd iskolapszichológusként, ahol munkám során rendszeresen konzultáltam szülőkkel, diákokkal és az osztályokban csoportos foglalkozásokat vezettem. Két éven át tagja voltam a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntes pszichológus csapatának is, ahol önismereti tréninget és egyéni konzultációt tartottam. 2018 óta a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat Továbbtanulási és Pályaválasztási Tanácsadó Tagintézményében dolgozom, pályaválasztási tanácsadással foglalkozom.

Hiszek abban, hogy mindenki képes személyiségét kibontakoztatva teljes és boldog életet élni, és a hozzám fordulóknak ebben az útkeresésben szeretnék segítséget nyújtani.

A személyközpontú, humanisztikus szemlélet áll közel hozzám, célom a kliens belső világának megismerése, feltétel nélküli elfogadása, ezzel segítve őt a személyes kiteljesedésben, Családok és párok esetében azoknak szeretnék segíteni,  akik úgy érzik, életük egy pontján elakadtak, nem tudnak megbirkózni aktuális élethelyzetükkel, vagy egy adott problémával. A tanácsadási folyamat abban igyekszik segíteni az embereknek, hogy megismerjék a valódi önmagukat és szabadon válasszák meg életüket és viselkedésüket.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció