Online pszichológiai konzultáció

Az online pszichológiai konzultáció lehetőséget nyújt arra, hogy gyors segítséget kapj. Várjuk jelentkezésedet, ha úgy érzed, hogy a jelen helyzetben nehézségeid akadtak, ha úgy érzed, hogy a megküzdésben segítségre lenne szükséged.

A néhány alkalmas, vagy hosszabb online konzultáció nem helyettesíti az élő, személyesen zajló hosszabb távú terápiát, nem alkalmas pszichiátriai betegségek kezelésére. Ezért lehet olyan probléma, amiben átmenetileg ugyan tudunk a helyzeteden könnyíteni, de utána egyértelműen ajánlott lesz a hagyományos, személyes módon zaljó egyéni terápiás munka.

Az online konzultáció segítséget nyújthat, ha párkapcsolati vagy gyermeknevelési tanácsadásra van szükséged, vagy ha elakadtál az életedben és megoldást keresel a krízishelyzetben (pl. pánikroham), azonban ez jelenleg csak online kivitelezhető.  

Az online konzultáció jó megoldás lehet akkor is, ha külföldön élsz, és magyar szakember segítségére lenne szükséged, vagy vidéken laksz és csak így tudod megbízható szakemberrel felvenni a kapcsolatot.

Az online konzultáció Skype-on keresztül történik. Az élő terápiás szituációhoz hasonlóan az alkalmak 50 percesek és minden esetben előzetes időpont egyeztetést igényelnek. Ezt könnyen meg tudod tenni a bejelentkezés menü pontban, ezután hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, és kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb szakembert.