Ivánovics Petra

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta jelölt, képzésben lévő családterapeuta, a Soulwell Pszichológiai Magánrendelő szakmai vezetője és alapító tulajdonosa

Klinikai szakpszichológusként integratív szemléletben dolgozom. Pszichiátriai osztályos munkám során különböző pszichés betegségek diagnosztikájában, egyéni esetvezetésben és csoportvezetésben szereztem gyakorlatot. Egyéni felnőtt alappszichoterápiákat, család és párterápiákat vezetek, illetve érzelmileg labilis kliensek számára dialektikus viselkedésterápiás szemléletű esetvezetést vállalok. A közös munka során a kliens erősségeit figyelembe véve egyénre szabottan választjuk ki a hozzá és a probléma kezeléséhez legalkalmasabb módszert. A tünetek enyhítése mellett a rendszerszemlélet szerinti szélesebb körű megértés, és az összefüggések feltárása is közös célunk lehet. Szabadidőmben aktívan jógázom, segít tudatosan kezelni a test és lélek közötti kapcsolatot és aktív fejlődésre és önmeghaladásra késztet.

Az alábbi problémák esetén fordulhat hozzám: stressz kezelés, szorongásos zavarok, depresszió, hangulati labilitás, önismereti kérdések, párkapcsolati, családi kapcsolati problémák.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció