Weichinger Nóra

szakképzett mediátor

Szakképzett mediátor, kommunikációs szakember, vezető tanácsadó és coach vagyok. Kommunikációs szakemberként több mint két évtized alatt rengeteg tapasztalatot szereztem ember és ember közötti kölcsönhatásról, együttműködésről, melynek közege minden esetben a kommunikáció, a párbeszéd volt.

Minden kapcsolatban, amelyben érzelmek vagy érdekek vannak jelen, előbb utóbb törvényszerűen megjelenik a konfliktus is. Az a kérdés, hogy mi lesz a konfliktusból? Harc, vagy megoldás? Szakítás, vagy fejlődés?

A konfliktus, a nézeteltérés nagyon sokak számára félelmetes. A saját erőforrásainkkal való tudatos bánásmód révén azonban felismerhető, hogy a konfliktus majd minden esetben lehetőséget is hordoz magában: a továbblépés, a megfejtés, a megértés és a békés megegyezés lehetőségét.

Szakmai tapasztalataim alapján mélyen hiszek abban, hogy a konfliktus lehetőséggé formálható, amely megoldáshoz vezethet. Ebben tudok hatékony segítséget nyújtani, legyen szó bármilyen konfliktusról, vitáról, nézeteltérésről.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció