Veress-Pajti Dóra pszichológus

Veress-Pajti Dóra

mentálhigiénés és gyászfeldolgozó szakember, képzésben lévő családterapeuta

Diplomás ápolóként évekig daganatos beteg gyerekek ápolásával foglalkoztam, amely során óriási hiányát éreztem a betegek és hozzátartozóik lelki egészségvédelmének. Emiatt a mentálhigiéné irányába képeztem magam tovább, hogy még komplexebb módon tudjak segíteni. Mélyítettem tudásomat a Gyászfeldolgozás Módszer ® elsajátításával is, amely egyben a szívügyem is lett. Önismeretemet pszichodrámában végeztem, jelenleg a Magyar Pszichodráma Egyesületnél pszichodráma-asszisztensi, és a Magyar Családterápiás Egyesületnél családterapeuta képzésben veszek részt.
A rendelőben pár- és családterápiára várom a hozzám fordulókat.

A családterápia azokat a folyamatokat tárja fel, amelyek a családban az aktuális nehézséget okozzák. A folyamat során törekszünk arra, hogy a család megértse elakadásának okát és különböző módszerek segítségével, ezek minden családtag előnyére változhassanak.
Családterápiás munkamódszeremben a rendszerszemlélet és a pszichodinamikus irányzat dominál. Szívesen merítek eszközt a megoldásközpontú és élményalapú iskolákból is. Párterápiában gyakran használom a EFT (Emotionally Focused Therapy) módszerét.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció