Varga Kristóf  pszichológus

Varga Kristóf

pszichológus

1989-ben szereztem pszichológus diplomát az ELTE-n, illetve egy évet hallgattam pszichológiát a University of British Columbia-n. Egyéni terápiában és pszichodráma csoportban szereztem meg a képződéshez szükséges saját élményt. Az elmúlt három évben egy tréning céget vezetek, ahol erős stresszel való megküzdést, bizonytalan, kockázatos helyzetekben való döntéshozatalt és csoportban való hatékony működést tanítunk élmény alapú szerepjáték módszerrel. A közben eltelt húsz egynéhány évben is az emberi viselkedés és annak megváltoztatása foglalkoztatott, elsősorban társadalmi méretekben. Foglalkoztam tömegkommunikációval, közösség építéssel, politikával, közpolitikával, három kontinensen vezettem helyi kormányzást és részvételi döntéshozatalt fejlesztő programokat. A pszichológus legfontosabb eszköze saját maga. Ezek a tapasztalatok fontos segítséget adnak nekünk a klienseimmel való munkában.

Felnőttekkel dolgozom, integratív megközelítésben, ami számomra annyit tesz, hogy a munkamódszert mindig a klienshez igazítjuk és változtatjuk is, ha szükséges. A normális életvitelt megakasztó stresszes állapotokkal, önbizalom, önbecsülés hiányával, társas és párkapcsolati problémákkal, karrierrel, munkahellyel kapcsolatos elakadásokkal fordulnak hozzám, bár ezek a kezdeti panaszok a klienssel való munka során gyakran átfogalmazódnak, ahogy eljutunk a tünetek mögött található, addig talán háttérbe húzódó okokig.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció