Udvarhelyi Anikó

pszichológus, képzésben lévő családterapeuta, képzésben lévő integratív terapeuta

Szakmai érdeklődésem középpontjában a család, mint kapcsolati és érzelmi rendszer, illetve a család tagjainak mentális jólléte áll. Pszichológusi munkám mellett családkutatóként is tevékenykedem. Megtapasztaltam, hogy különböző nehézségek, traumák hogyan határozhatják meg tudattalanul akár több generáció életét, és hogy azok a tudatosítás, a kommunikáció erejével hogyan integrálhatók személyes történetünkbe egy bizalmon alapuló terápiás kapcsolatban – ilyen módon problémaforrásból akár erőforrássá is válhatnak. Az integratív pszichoterápia eszköztára a családterápiás módszerek mellett hatékony segítséget jelent a közös munka során.
Gyakran találkozom különböző okokból stigmatizált, illetve aktuálisan nehéz helyzetben lévő családokkal, személyekkel. Érzelmi támogatásukat és az erőforrásaik mozgósításában való segítségnyújtást kiemelt célomnak tartom. Főként családterápiás rendszerszemléleti keretben dolgozom.

Családok és párok fordulhatnak hozzám nehézségeikkel.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció