Turánszky Edina

klinikai szakpszichológus, családi- és közösségi mediátor

Pszichológus alapdiplomámat a Kölni Egyetemen, klinikai szakpszichológusi végzettségemet a Semmelweis Egyetemen, mediátori képesítésemet pedig a Mediare Intézetben szereztem. Terápiás tevékenységem mellett dolgozom az alkalmasságvizsgálat és a közlekedéspszichológia területén.

Az életünkben felmerülő nehézségek többségét egyedül, vagy családi, baráti segítséggel meg tudjuk oldani, de vannak olyan problémák, amelyek kezeléséhez kevésnek érezzük a rendelkezésünkre álló erőforrásokat. Ennek felismerése és a döntés, hogy szakemberhez fordulunk, nagyon fontos lépése a megoldás folyamatának. Hiszem, hogy mindenki szakértője a saját problémájának, még ha azt az adott helyzetben nem is úgy érzi. A közös munka alapja a jó terápiás kapcsolat kliens és pszichológus között – én mindenképpen erre törekszem. A probléma kialakulásának feltárása és megértése fontos része a megoldás felé vezető útnak.

Munkám során kognitív, viselkedésterápiás, személyközpontú és relaxációs módszereket alkalmazok és fontosnak tartom a legújabb, bizonyítékokon alapuló kutatási eredmények integrálását a terápiás munkába.

Szabadidőmben szívesen utazom és ismerek meg idegen kultúrákat, embereket, életmódokat, hiszen az elfogadás a megismeréssel kezdődik.

Az alábbi problémák esetén nyújtok segítséget magyar és német nyelven: stresszkezelés, depresszió, szorongásos zavarok, pánik, önismereti kérdések, életvezetési nehézségek, párkapcsolati, családi, munkahelyi konfliktusok.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció