Szilágyi Orsolya

klinikai szakpszichológus, igazságügyi klinikai szakpszichológus, neuropszichológiai szakpszichológus jelölt, képzésben lévő családterapeuta

2013. óta felnőtt klinikai szakpszichológusként dolgozom a Csolnoky Ferenc Kórház, Pszichiátriai Centrumában Sümegen, osztályos keretek között és ambuláns formában is.

Tanulmányaim:
2022– családterapeuta szupervíziós képzés, módszerspecifikus képzés, Magyar Családterápiás Egyesület
2021– neuropszichológiai szakpszichológus képzés, Semmelweis Egyetem
2018–2020. igazságügyi klinikai szakpszichológus képzés, ELTE PPK Pszichológiai Intézetének keretein belül
2017–2019. családterapeuta elméleti és önismereti képzés, módszerspecifikus képzés, Magyar Családterápiás Egyesület
2016–2018. klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus képzés a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar és Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Pszichológiai Intézetének keretein belül
2012. a Dinamikus Rövidterápiás Egyesület és Alkotó Műhelynél (DREAM) vettem részt elméleti módszerspecifikus képzésen.
2011–2015. felnőtt klinikai és egészségpszichológiai szakpszichológus képzés a Pécsi Tudományegyetem Általános Ovstudományi Kar és Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Pszichológiai Intézetének keretein belül
2009–2011. PTE-BTK mesterképzés (MA) pszichológia szak felnőtt klinikai és egészségpszichológiai szakirány, ezzel párhuzamosan szinte minden kurzust elvégeztem a gyermek klinikai és fejlődéslélektan szakirányon belül is
2006–2009. PTE-BTK alapképzés (BA) pszichológia szak, viselkedéselemző diploma

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció