Pótári Adrián

pszichológus, doktorjelölt, neurofeedback tréner

A diplomámat Debrecenben szereztem pszichológiából és már egyetemi éveim során elkezdtem megalapozni a jelenleg is meglévő segítői, kutatói és tudományos szemléletem, egyúttal gyakorlatra szert tenni ezeken a területeken.
Pszichológusi tevékenységemet a Szalmaszál Lelkisegély Szolgálatnál kezdtem, ahol krízis intervenciót és segítő beszélgetést tartottam, humanisztikus szemléletű kiképzés után. Majd a LEA-nál, szupportív terápiás tevékenységet folytattam szupervízió mellett. Részt vettem az IPE hipnoterapeuta képzésén, ahol hipnózis, KIP, ego-state, NLP, technikákat sajátítottam el.

Még hallgatóként csatlakoztam a SOTE pszichofiziológiai és kronobiológiai kutatócsoportjához, itt beletanultam az alváskutatásba, az alvás alatti agyi tevékenységek (EEG, poliszomnográfia) rögzítésébe, elméletébe, elemzésébe és értelmezésébe. Ismereteimet a BME Pszichológia Doktori Iskolájában, kognitív tudomány témakörében bővítettem. Alváskutatóként jelenleg az ELTE és a SOTE kutatásaiban is aktívan részt veszek.

Érdeklődésem fókuszába sok évvel ezelőtt került a neurofeedback, melynek gyakorlásához elvégeztem a SOTE által akkreditált biofeedback, (EEG) neurofeedback tréner képzést. Azt gondolom a neurofeedback kifejezetten izgalmas modern új terület, ahol a pszichológusi és agykutatással kapcsolatos tudományos ismereteimet nagymértékben tudom kamatoztatni az általunk végzett felmérések, vizsgálatok és tréningtervek kidolgozása során, és ily módon a hozzánk forduló kliensek számára alapos, minőségi szolgáltatást nyújtani.

Jelenleg a kutatói tevékenységem mellett a Brain Activity keretein belül elsősorban az előzetes felméréseket végzem, valamint pszichológiai tanácsadást folytatok.

.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció