Mezei Noémi

pszichológus, család- és párterapeuta

2014 óta dolgozom párokkal és családokkal, rendszerszemléletű megközelítésben. Ez azt jelenti, hogy a hozzám forduló személy problémáját a családi illetve közeli társas kapcsolatai tükrében értelmezem, különös figyelmet fordítva a származásbeli és az aktuális család működésének megértésére és ezen működésmódok kihatására az egyénre. Odafordulással és elfogadással támogatom klienseimet a közös úton. Közvetlen, nyílt légkört teremtve segítek nekik abban, hogy felfedezzék saját erőforrásaikat, megtalálják a magukban rejlő belső erőt, mely segítségével kiegyensúlyozott életet élhetnek. Közel állnak hozzám a művészetterápiás módszerek, a megoldásközpontú és az érzelemfókuszú terápia.

Hiszek abban, hogy a családon belüli kölcsönös megértés, az érzelmi támogatás erősítése, valamint az őszinte, nyílt kommunikáció növeli az egyén kompetenciaérzetét és ez alapja elégedettségének. Ennek birtokában biztonságosan igazodik el a környezeti- és interperszonális kihívások útvesztőiben. Minden közös munka számomra is egy tanulás, mely során együtt kerülünk közelebb célunkhoz, a színfalak mögötti tudattalan mintázatok megértéséhez.

Magánemberként háromgyerekes anya vagyok és feleség, akinek fontos a kölcsönös elfogadás, az őszinteség, a bizalom, a mély emberi kapcsolatok, a humor.

Tiszteletben tartom klienseim vallási, kulturális meggyőződését. Munkámat szakmai szupervízió mellett végzem, a pszichológus etika és titoktartás szabályait figyelembe véve. Tagja vagyok a Magyar Családterápiás Egyesületnek.

Az alábbi problémákkal fordulhat hozzám: párkapcsolati elakadások, családi konfliktusok, szülő-gyerek kapcsolati problémák, beteg gyermek a családban, örökbefogadás, LMBTQ, válás, bántalmazás.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció