Jelentkezés párterápiára, családterápiára

 

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel. A jelentkezés elküldése után egy rövid kérőívet küldünk e-mailben. Annak visszaküldése után hamarosan jelentkezünk telefonon és egyeztetünk Önnel megfelelő időpontot a kollégánkkal való személyes vagy online találkozásra.

Jelentkezés párterápiára,
családterápiára

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel. A jelentkezés elküldése után egy rövid kérőívet küldünk e-mailben. Annak visszaküldése után hamarosan jelentkezünk telefonon és egyeztetünk Önnel megfelelő időpontot a kollégánkkal való személyes vagy online találkozásra.

  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.


  Kérlek add meg a kapcsolattartó elérhetőségeit, ahol időpont egyeztetés céljából felvehetjük vele a kapcsolatot!  Gyakran ismételt kérdések

  Minőségpolitika, hitelesség

  A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

  A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

  Egészséges vagyok, de problémám adódott...

  Sokakban él a tévhit, hogy a pszichológus csak betegekkel foglalkozik. Ez nem így van. Egészséges, általában alkalmazkodni tudó emberek is fordulnak pszichológushoz, ha valamely életterületen jelentkező problémával elakadtak, krízishelyzetben vannak, vagy emberi kapcsolataikban változásra vágynak, illetve önismeretükön szeretnének dolgozni. A pszichológussal való közös munka lehetőséget ad a gondolatok, érzések megértésén keresztül a nem tudatos működések feltárására és ezáltal a változás elérésére.

  Titokban maradnak az adataim?

  Az adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük. A pszichológusok titoktartási kötelezettség betartásával végzik munkájukat és erről tájékoztatják a klienseket is, valamint az egészségügyi dokumentáció megismeréséhez való jogukról. A dokumentáció biztonságos, jogosulatlan személyektől elzárt tárolása biztosított a rendelőben.

  Mi történik a pszichológiai vizsgálat során?

  Az első interjú során, ami több alkalmat is igénybe vehet, megfogalmazásra kerül a probléma és közösen körbe járjuk a terápiás munka szempontjából fontos témákat (életút, meghatározó élmények, kapcsolatok stb.) is. A szakember által javasolt tesztekkel és vizsgáló eljárásokkal további jellemzők kerülhetnek felmérésre. A felmérési szakasz végén a pszichológus visszajelez az eredményekről és javaslatot tesz a terápiás munka formai és idői kereteire. A közösen kitűzött terápiás cél függvényében dől el, hogy néhány alkalmas pszichológiai konzultáció vagy hosszabb, folyamatos lélektani munka által érhető el a kívánt változás.

  Mennyire képzettek a rendelő pszichológusai?

  A rendelőben dolgozó munkatársak magasan képzettek: végzett szakpszichológusok, vagy klinikai szakpszichológus jelölt státusszal rendelkeznek. Többféle módszerspecifikus képzésben (pl.: családterápia, pszichodráma, művészet és szocioterápia, induviduálpszichológia sématerápia stb.) képzett vagy képződő szakemberek. A pszichológiai tevékenységet kiképző pszichoterapeuták rendszeres szupervíziója mellett végezzük.

  Ide kattintva megismerkedhet munkatársainkkal.

  Milyen hosszúak a terápiás ülések?

  A felnőtt pacienseket általában heti rendszerességgel 50 percben fogadjuk hétfőtől péntekig. A pár- és családterápiák kéthetente 90 percben hétfőtől péntekig, a gyerekterápiák a gyermekek életkorának megfelelő időtartamban és gyakoriságban zajlanak hétfőtől péntekig, amit a terápiát vezető pszichológus határoz meg. A csoportos terápiákat, workshopokat típusuktól függően hét közben és hétvégén is tartjuk.

  Helyszín, megközelíthetőség

  I. Mészáros utca:
  1016 Budapest, Mészáros u. 10., 1. emelet, 3. ajtó. 
  Kapucsengő: 3

  XII. Böszörményi út:
  1126 Budapest, Böszörményi út 3/d., földszint
  Kapucsengő: 3

  Megközelíthetőség

  Kapcsolódó tünetek és kezelési módszerek
  állandó rosszkedv
  álmatlanság
  alvászavar
  autogén tréning
  bipoláris affektív zavar
  bipoláris depresszió
  bipoláris zavar
  családi konfliktusok
  családi problémák
  depresszió
  dinamikus terápia
  életközepi válság
  életvezetési problémák
  EMDR terápia
  generalizált szorongás
  hangulatingadozás
  hangulatzavar
  kiégés
  kognitív viselkedésterápia
  öngyűlölet
  önismereti zavar
  párkapcsolati konfliktusok
  párkapcsolati problémák
  pszichodinamikus terápia
  relaxációa terápia
  stressz
  stresszkezelés
  szeretetképtelenség
  szorongás
  válás utáni depresszió