Füzes-Erni Ildikó

klinikai szakpszichológus

2008-ban végeztem az ELTE Pszichológia Karán, majd kisfiam születése után tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen folytattam, ahol 2016-ban klinikai szakpszichológus végzettséget szereztem.

Jelenleg a Heim Pál Gyermekkórházban dolgozom az Autizmus Diagnosztikus Központban és a Serdülőkori Evészavar részlegen, ezt megelőzően az I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika Gyermek és Ifjúságpszichiátriai Osztályán töltöttem tíz évet.

Az egyetemi évek alatt lehetőségem nyílt önkéntesként az anyagcsere betegséggel élő gyerekekkel képességtesztek, gyógypedagógiai tesztek és projektív tesztek felvétekére, illetve beleláthattam a krónikus betegséggel élő családok mindennapjaiba. Később ebben a témában szülőcsoportokat tartottam.

A klinikumban töltött évek során igyekeztem minél jobban megismerni és megérteni a gyerekek belső világát, a patológiák mögöttes szervező erejét. Az osztályos munka során lehetőségem nyílt a gyermekkori fejlődési nehézségek széles tárházának megismerésére, illetve arra, hogy a lekisebbektől (0-3 éves korig) a fiatal felnőttkorig foglalkozzam a gyermekkel és családjaikkal.

Munkám során integratív szemléletben dolgozom, gyerekterápiákban játékterápiás és művészetterápiás elemeket is használok. Fontosnak érzem a folyamatos részvételt továbbképzéseken, az Integratív Gyermekterápiás képzést követően jelenleg az EGO Klinika analitikus gyermekterapeuta képzésében veszek részt.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció