Andróczi Júlia pszichológus

Andróczi Júlia

klinikai szakpszichológus jelölt, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, autogén tréning
gyakorlatvezető

Andróczi Júlia vagyok, jelenleg klinikai szakpszichológus jelöltként dolgozom felnőttekkel, elsősorban kognitív viselkedésterápiás eszközökkel.

Mindannyian a saját, egyedülálló látásmódunkkal viszonyulunk önmagunkhoz és a világhoz, így nem csak az örömeink, de a nehézségeink is egyediek. A kognitív viselkedésterápiás fókuszú tanácsadásnak fontos része az egyes problémák gyökerének és fenntartó tényezőinek megértése, a káros megküzdési stratégiák feltárása, valamint saját erőforrásaink feltérképezése – ezek alapján készül el a személyre szabott kezelési terv. Hangsúlyos még a probléma okozta akut stressz csökkentése relaxációs módszerekkel, például autogén tréninggel. Strukturált, időhatáros módszerről van szó, általában 12-20 alkalmas szakaszokban zajlik, az egyes nehézségek komplexitásától függően.

Hiszek benne, hogy a közös munka során az empatikus, elfogadó és kölcsönösen őszinte közeg megteremtése kulcsfontosságú szerepet tölt be, mert azon túl, hogy megalapozza az együttműködést, segít megtapasztalni azt, hogy a nehézségek közepette is lehetünk kedvesek saját magunkkal.

Fontos számomra a fejlődés szakmailag és önismereti szempontból is, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújthassak a hozzám forduló klienseknek. Ezért a pszichológus diploma megszerzése után elkezdtem a klinikai szakképzést, önismereti téren csoportos és egyéni kiképző terápiában vettem részt.

Mivel tudnak hozzám fordulni?

Felnőttek régebb óta fennálló életvezetési nehézséggel, aktuális élethelyzeti stressz okozta problémákkal, szorongással, fóbiákkal, lehangoltsággal fordulhatnak hozzám.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció