Agárdi Fruzsina

pedagógiai szakpszichológus, képzésben lévő családterapeuta, mediátor

Pszichológusként 2008-ban, pedagógiai szakpszichológusként 2013-ban végeztem. Szakmai fejlődésemre igen nagy hatással vannak családi gyökereim, illetve az a humánus, toleráns értékrendszer, melyben nevelkedtem, s generációkon átívelve a segítő szakmát választottam. Szakmai tudatosságomra nagy befolyással bír, hogy anya vagyok, ráadásul sajátos nevelési igényű gyermeké. Szabadidőmben legszívesebben színházba járok.

Gyakorlati szakmai tapasztalataimat Pedagógiai Szakszolgálatnál, pszichiátriai intézményben, iskolában, óvodában, illetve magánrendelés keretein belül szereztem. Főállásban intézménypszichológusként, korábban koordinátorként, munkacsoportok vezetőiként is dolgoztam. Közel tizenöt éve folytatok koteraputaként család- és párterápiákat, mely munkám fő fókuszába került. Klienseimet abban szeretném támogatni, hogy mélyebb ön- és társismeretre tegyenek szert, kompetensebben, magabiztosabban, harmonikusabban legyenek életük irányítói. Kiemelten foglalkozom az asszertív kommunikáció, az önbizalom, együttműködési készség fejlesztésével, a transzgenerációs minták, kötődési mintázatok megértésével, a perspektívák kiszélesítésével.

Egyéni rendelésemre mélyebb önismereti céllal várom a kamasz- és felnőtt klienseket, családterápiára párkapcsolati krízisben lévő párokat, különféle nehézségekkel küzdő családokat, illetve nevelési tanácsadásra olyan szülőket, akiknek gyermekik kapcsán vannak nehézségeik.

Munkatársaink

Pszichológusaink klinikai szakképzettsége a biztosíték arra, hogy a segítség, amit nyújtunk, professzionális. A magyar törvények csak a klinikusok számára engedélyezik a pszichoterápiás munkát, mert nekik van meg a kezeléshez kellő szakmai tudásuk, hozzáértésük. A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Rólunk

A Soulwell egy magas szakmai sztenderdek szerint működő professzionális szakpszichológiai rendelő, ahol a szakmai team közösségként, egymás tudását erősítve dolgozik azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Rendelőnkben összesen öt szoba áll rendelkezésre. A szobák berendezése a terápiás folyamatok hatékonysága érdekében rendezettek, nyugalmat és biztonságos légkört biztosítanak: kényelmes bútorok, gyerek bútorok, harmónia.

Minőségpolitika, hitelesség

A klinikai szakpszichológia a modern egészségügyi ellátás szerves részét képezi. A rendelő minőségügyi célkitűzése a bizonyítottan hatásos kezelés biztosítása a kliensek számára, a velük való partneri viszony kialakítása a kezelési folyamat során (beleegyezési nyilatkozat). Ha a beteg állapota vagy állapotának védelme indokolja orvosi konzultációt veszünk igénybe.

A magas minőségű, professzionális munkavégzést kiképző pszichoterapeuta szupervízoraink által vezetett rendszeres szupervízió és pszichológusaink számára szervezett esetmegbeszélő csoportjaink biztosítják.

Terápiás módszerek

Felnőtt egyéni konzultáció

Gyerekterápia

Családterápia

Párterápia

Csoportterápia

Szexuálterápia

Online pszichológiai konzultáció